Ситуацията, в която се намира страната в момента от икономическа,

...
Ситуацията, в която се намира страната в момента от икономическа,
Коментари Харесай

Гюров: Допирните ни точки с ГЕРБ са само на хартия

Ситуацията, в която се намира страната сега от икономическа, геополитическа позиция, като израстване и схващане на обществото не мисля, че е доста добър отзив за политиката на прехода. Това съобщи Андрей Гюров от " Продължаваме промяната ".
Прочетете още
Той съобщи, че " Продължаваме промяната " са били една от дребното политически сили, които са поели отговорност, че ще ръководят, в случай че получат доверието на жителите.

" За страдание резултатът от изборите е подобен, какъвто е, тъй че тук няма място за зложелателство. Миналата година показахме, че за извънредно малко време можехме да сложим на масата хора, които не са си говорили до момента, в никакъв случай не са били дружно, да поемем отговорност и да поведем страната в този сложен миг ".

Допирните точки, които имаме с ГЕРБ, са единствено на хартия, разяснява Гюров пред Българска национална телевизия.

" ГЕРБ-СДС се пробват да се изкарат най-големите евроатлантици, само че това са хората, които в последите години направиха най-вече за Путин, за неговите неоимперски политики и придвижиха страната ни в неговото въздействие. ГЕРБ-СДС не е дясна партия,тя в никакъв случай не ебила такава и това се вижа доста яно в нейните дейности - ще вършим държавна компания за газ и нефт, ВиК холдинг и така нататък "

По думите на Гюров има маса от над 500 000 души, които се доверяват на " Продължаваме промяната " след месеците на ръководство, съпроводено от тежка обстановка, негативи от война и рецесии. Той повтори казаното от други членове на партията, че ще останат градивна съпротива, само че ще поддържат градивни ограничения за извеждане на България от рецесиите.

Гюров съобщи, че Политическа партия са видели на терен по какъв начин се вършат избори в България, че в страната има доста следен избор и закани, които се насочат към всевъзможни хора, в това число членове на секционни изборни комисии.

" Там натискът е толкоз мощен, че хората изобщо не желае да се ангажират да бъдат членове на СИК, да не приказваме за по-открити дейности в поддръжка на избрани политически сили. Наясно сме, че тези неща не се трансформират с еднократни послания или дейности,това е сериозна работа на терен, която цели да промени това схващане във времето ", сподели той.

По думите на Андрей Гюров отливът от гласоподаватели на Политическа партия не е огромен, а партията им " не се върти като ветропоказател " и съблюдава правилата си.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР