Ситуацията с Huawei показа, че смартфоните не са продукт на

...
Ситуацията с Huawei показа, че смартфоните не са продукт на
Коментари Харесай

Търговската война между Япония и Южна Корея може да доведе до дефицит на новия флагман

Ситуацията с Huawei сподели, че смарт телефоните не са артикул на единствено един производител. За тяхното сглобяване се употребяват съставни елементи на разнообразни компании от разнообразни страни. Това е и повода тяхното произвеждане внезапно да понижава по време на комерсиалните войни.

Сега породи действителна опасност за необятно разисквания и предстоящ от доста хора флагмански смарт телефон Samsung Galaxy Note 10 . Изострянето на връзките сред Южна Корея и Япония се чака да докара до дефицит на значими съставни елементи за този мобилен телефон.

Очаква се дефицит на системата върху чипа Exynos 9825. Според информация на SlashGear, Samsung Electronics е понижил с 10% производството на тези чипове поради комерсиалните ограничавания, които Япония наскоро вкара във връзка с Южна Корея. И още, за правенето на тези платформи Samsung употребява химическите артикули на японските компании, в това число тези на Sumitomo Chemical.

SlashGear допуска, че това няма до докара до отсрочване появяването на новия флагмански смарт телефон Galaxy Note 10 на пазара. Но Samsung може да има проблеми с доставките на нужните количества смарт телефони. Предполага се, че ще новият флагман ще стане липсващ.

Според изтекла наскоро информация, базовата версия на Galaxy Note 10 ще коства 999 евро, а топ-конфигурацията ще е с цена 1149 евро. Но разразилата се комерсиална война сред двете страни може да окаже въздействие и на цените.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР