Ситуацията около Жорди Кайседо се заплита все повече, а бъдещето

...
Ситуацията около Жорди Кайседо се заплита все повече, а бъдещето
Коментари Харесай

Бешикташ и мениджърът на Кайседо готвят удар по ЦСКА?

Ситуацията към Жорди Кайседо се заплита от ден на ден, а бъдещето му става все по-неясно. Все още не е изцяло несъмнено къде се намира еквадореца, като по последна информация той и сътрудникът му Ернан Банято са в Истанбул.

Всеки ден излизат нови спекулации и къде ще играе футболиста през новия сезон. По последна информация турският гранд Бешикташ желае да отмъкне Жорди за 2.5 милиона евро. Бенято от няколко дни е отседнал в едноименния истанбулски квартал и държи връзка с представители на “черните орли”, като ги е уверил, че в контракта на играча има откупна уговорка в размер на 2.5 милиона евро.

Пред медиите в Еквадор Банято упрекна ЦСКА, че съзнателно прикриват тази алтернатива в договора му, с цел да приберат повече пари при възможен трансфер. От „ Армията “ пък отвърнаха, че сътрудникът постъпва неточно, като разкрива конфиденциална информация от контракта на нападателя.

Според турския уебсайт Mynet.com различен клуб от елита на Турция - Фенербахче, също е следял нападателя, само че ползата им от дълго време е намалял.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР