Ситуацията на институционално ниво в Барселона е много сложна. Това

...
Ситуацията на институционално ниво в Барселона е много сложна. Това
Коментари Харесай

Футболистите на Барса дори не си говорят помежду си

Ситуацията на институционално равнище в Барселона е доста комплицирана. Това се отразява и на спортно-техническо ниво. Футболистите на каталунския отбор явно не са толкоз задружни както в годините на славните триумфи. Любопитното е, че самоизолирането е стигнало такива небеса, че играчите даже не си приказват на терена. С това изказване изумиха от лагера на Леванте пред Diario Sport.

Валенсианският отбор беше последният противник на каталунците. В неделя вечер " гранотас " бяха победени с 0:1 на " Камп Ноу ". " На терена те даже не си приказват между тях. Не го вършат дори и при статични положения ", споделиха източници от тима на Леванте.

" След мача в тунела към съблекалните не се чу нищо. Беше необичайно. Нямаше даже дума на облекчение след успеха ", споделиха още от тима на Пако Лопес.

Според каталунския вестник няма недоразумение сред млади и остарели или обособени футболисти, а по-скоро царува незаинтересованост на взаимоотношенията. Всички са съсредоточени да правят личната си работа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР