SIT DOWN COMEDY Окуражен от събитията по света и у

...
SIT DOWN COMEDY Окуражен от събитията по света и у
Коментари Харесай

С Руско-турски поток Борисов закопал Путин

SIT DOWN COMEDY
Окуражен от събитията по света и у нас, Борисов видя късмет за завръщането си на огромната сцена и изнесе мощен моноспектакъл, с който подсети на публиката за себе си. 
В режим sit down comedy някогашният министър председател сподели какъв брой доста желае отново да е народен водач, да му се кланят и хора отвън партията, да му целуват ръка професори и учени, а международни фигури да му отдават знаци на внимание. 
Тема на спектакъла му беше " Аз и Путин. По мое време беше друго ". 
Борисов искаше да убеди публиката, че по време на дългото си ръководство не е правил прекомерно скъпи дарове на Путин, с които е нараснал зависимостта на България от РФ. 
Ето по какъв начин се развихри пред публицистите и народа си великият комуникатор, ето какви тези изрече: 
" Какво ми изясняват! Всичките са доста смели в този момент, но тръбата за Руско-турски поток аз я закопах в България, в действителност закопах Путин и му диверсифицирах доставките. Нали желаеме диверсификация? Това е реалната диверсификация, Путин по тая тръба доставя газ на Вучката и Орбан. 3 милиарда действително съм закопал, с цел да може България да спи умерено. Много пъти съм казвал, че където минават тръби, там няма войни. Не ги гледайте Сирия и Украйна, там тръби има и войни има, защото няма политици от моя сан. Ето тука е заровено кучето. Избирайте още некадърни политици и война може да ви докарат. Има си тънкости в тая работа. Аз когато съм подарил куче на Путин, съм го направил, с цел да му влияя с положително. Да си играе с него, да го гушка и да го милва, не да се озърта кого да нападне. Той тогава още и не беше полудял деспот, дайте да гледаме в исторически подтекст. По него време Путин единствено Чечня, Грузия и малко негови си опозиционери беше разбомбил. И някой-друг жилищен блок, за сближение на нацията. Затова съм опитал с положително. Вече като не схваща от положително, взех решение да го закопая с тая тръба на Руско-турски поток, с двата крайници да го вкарам в България, да знае с кого си има работа. Той и поради Лукойл е тежко подвластен от България. Аз общо взето съм ни Лукойл ял, ни Лукойл мирисал, де. Всички знаят какъв брой непоколебим съм бил към Вальо Златев, какъв брой налози съм му събрал и по този начин нататък. И отново споделям, да гледаме в исторически подтекст. Хан Аспарух, когато дошъл в Северна Добруджа и боднал копието с конска опашка, какво е бликнало? Руснаците тогава са били още в яйчниците на Историята. Поинтересувайте се и тогава питайте за диверсификация! Тогава съветски страни не е имало, имало е български страни. Ама то трябват и държавници, не пръчки и канадски ливади. Нищо не загатвам, може и да бъркам. Ако неистина нещо, Теменужка ще маже, тя най-малко има газова пътна карта, само че я крие в сутиена. Фактът си е реалност: цените хвърчат и това какво би трябвало да ни подсети? При Бай Бойково си беше най-добре, това е поуката, но очаквам сами да се сетите. Българският народ е умен и с малко подсещане ще се вразуми. Аз не съм Слави трифонов по пет пъти да си изяснявам вицовете. Българинът е доста образован, аз на това разгадавам!... " - приласка народа си комедиантът, обзет от синдрома на утолен даун. 
***
Журналист, присъстващ на моноспектакъла, се опита да развие теза, че след двегодишно международно отпечатване на пари в коронавирус рецесията и два месеца война в аграрни региони, няма по какъв начин да се размине инфлацията. Но темпераментна колежка го перна зад врата, изиска му оставката, назова го мисир и позор за специалността, и целуна Бойко Борисов по мускула
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР