Система за видеонаблюдение е монтирана в парковете Голяма и малка

...
Система за видеонаблюдение е монтирана в парковете Голяма и малка
Коментари Харесай

Два парка в Асеновград вече разполагат с видеонаблюдение

Система за видеонаблюдение е инсталирана в парковете " Голяма и дребна алея ", по – известни измежду асеновградчани " Лятно кино " и " Кучешки парк ". В двата парка са инсталирани общо 24 камери от най-голям клас.
 
Техническите параметри обезпечават непрекъснати записи на изображенията, датата и часа, а разположението на камерите е съобразено  с това да се  обезпечи 24-часово видеонаблюдение на всички  зони и открити площи в парка, като 17 бр. камери са ситуирани в " Голяма алея ", а 7 бр. са инсталирани в " Малка алея ".
 
 Два парка в Асеновград към този момент разполагат с видеонаблюдение Два парка в Асеновград към този момент разполагат с видеонаблюдение Източник: Община Асеновград
Поставеното видеонаблюдение в парковете е с  превантивна активност, която ще усили равнището на сигурност, ще помогне за  откриване на извършители на публичния ред и запазване на общинска благосъстоятелност. При зародил случай, записите могат да бъдат върнати до три седмици обратно. Предстои да бъдат предадени на регионална дирекция Пловдив.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР