Система за онлайн резервации работи вече по българското Черноморие. Ако

...
Система за онлайн резервации работи вече по българското Черноморие. Ако
Коментари Харесай

Модерна работа: Ето за какво трябва да внимавате, ако си запазвате онлайн чадър и шезлонг по родното Черноморие

Система за онлайн резервации работи към този момент по българското Черноморие. Ако сме у дома и желаеме да резервираме място на плажа, би трябвало да изберем плажа и съответните чадър и шезлонг. След това влизаме в системата и непосредствено си резервираме място.

Другият вид е да отидем на място и по номера на табелите, закачени на всички места, да резервираме. На тях има QR код, който ни демонстрира дали местата са заети, или пък свободни. Заплащането става онлайн през приложението. Целта е оптимизация на процесите за запазване.

Интернет платформата е създадена в две гледни точки. Едната е за потребителите, а другата - за притежателите на плажовете. Така те ще могат да правят надзор на непокътнатите места. Допълнително касиерите на плажа също ще оказват помощ на хората, с цел да не се получава повтаряне на резервациите.

Към момента в платформата има въведени над 30 плажа. Очаква се да станат над 50. Новата услугата няма да повиши цената, а даже в противен случай – би трябвало да я понижи.


 

Предстои да се види по какъв начин ще работи приложението за опазване на чадъри и шезлонги на плажа, само че потребителите би трябвало да знаят, че при отвод от резервация парите се възвръщат в профила на клиента под формата на заеми, а не като пари в сметката ви, разясняват от " Ние, потребителите “.

От организацията подчертават и върху различен значим миг: " Сумата, която сте заплатили, няма да ви бъде върната под формата на пари, а на заеми, които остават във вашия профил за последващи резервации. И нещо доста забавно – в случай че резервацията бъде анулирана по решение на приложението или доставчика на услугата, то тогава още веднъж парите не се връщат при вас, а се трансформират в заеми “, уточни специалистът. За да си възстановите насъбраните в профила суми, би трябвало да деактивирате акаунта си. "



Потребителите могат да анулират контракта за прилагане на приложението когато и да е, като за задачата би трябвало да прекратят регистрацията си. Те обаче следва да имат поради, че деинсталиране или заличаване на приложението от устройството не води до преустановяване на контракта.

В случай че приложението промени общите си условия, то би трябвало да осведоми потребителите за това в 7-дневен период. Ако те не са съгласни с новите правила, могат да не ги одобряват и да продължат да го употребяват при предходните или да се откажат от контракта без тежест за тях.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР