Сирийци, обитаващи блок в Кършияка трепят котки наред. За това

...
Сирийци, обитаващи блок в Кършияка трепят котки наред. За това
Коментари Харесай

Сирийци от кръга на Масуд трепят котки в Пловдив, плашат със...

Сирийци, обитаващи блок в " Кършияка " трепят котки наред. За това сигнализират от " В Пловдив - без дом ", които се грижат за намирането на дом на бедстващи животни. 

" Сирийското семейство, което умъртви с нехайството си освен котето от фотографията, а и неговата майка, продължава да търси бели котки! Живеят на бул. " Дунав ". Хората от блока живеят в боязън и закани от мъжа в фамилията, който има престъпно минало. Моля, не давайте котки на тези хора, нито пък ги упътвайте къде има бездомни бели котки! Прекрасното създание от фотографията е паднало от 7 етаж, а те са го гледали от терасата по какъв начин агонизира и не са си помръднали даже пръста да оказват помощ! Майката на котето е умряла по същия нечовечен метод. Искрено се надявам, че ще се намерят очевидци от региона, които ще имат смелостта да пуснат публични тъжби в полицията. Тази свирепост не трябва да продължава! ", пишат в пост във фейсбук от " В Пловдив - без дом ".

Допълват, че плашат с чупене на крайници своите съседи, които са декларирали, че ще подадат сигнал, против тях.

Любопитното е, че сирийските жители са другари и съквартиранти на Масуд Абдо, който е зад решетките за образуване на канал за трафик на незаконни мигранти. Брат му пък избяга от пандиза в Стара Загора малко след ареста на Масуд.

След пост за помощ на котките, хора да се отзовали, закарали са ги до ветеринарна клиника, само че експертите там единствено открили гибелта им. 

Мнозина са потресени от протичащото се и се надяват от полицията да вземат отношение. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР