Сирийските военни съобщиха, че израелски въздушен удар, проведен рано във

...
Сирийските военни съобщиха, че израелски въздушен удар, проведен рано във
Коментари Харесай

Сирия съобщи за израелски въздушен удар в покрайнините на Дамаск

Сирийските военни оповестиха, че израелски въздушен удар, извършен рано във вторник от направление на Голанските възвишения, беше ориентиран към позиции в покрайнините на Дамаск и аргументи материални вреди. Тази информация беше предоставена от сирийската държавна осведомителна организация (SANA) и представена от Ройтерс.
Израелската войска, от своя страна, удостовери, че извърши удар против сирийски военни цели през нощта сред понеделник и вторник. Ударите бяха ориентирани към това, което израелската войска разказва като " военна инфраструктура на сирийската войска ", и бяха реакция на предишни изстрелвания на ракети от сирийска територия.
Предварително беше обявено, че пет ракети са били изстреляни от сирийска територия. Също по този начин, беше докладвано, че израелски военни самолети направили удари против цели на Хизбула в Ливан.
Тези дейности следват след нападението от 7 октомври, осъществено от палестинската въоръжена формация Хамас против Израел. В отговор на тези набези, Израел е нараснал ударите против цели на подкрепяните от Иран милиции в Сирия и също по този начин е направил удари против сирийската Противовъздушна отбрана и други сирийски военни елементи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР