Сиренето е важна част от диетите на много хора. Може

...
Сиренето е важна част от диетите на много хора. Може
Коментари Харесай

С какво да заменим сиренето в диетата

Сиренето е значима част от диетите на доста хора. Може да е мъчно да се намерят здравословни заместители на сиренето, само че не и невероятно! В доказателство на това ще изброим няколко заместители на сиренето, които би трябвало да се опитат.

Ето кои са те:

Сирене Neufchatel

Сиренето Neufchatel, може да бъде сурогат на здравословното сирене.

Когато имате предпочитание да похапнете сирене, само че не желаете нездравословния млечен артикул във връзка с всичките калории, които вървят с него, Neufchatel е най-добия вид. Това е добър сурогат на богатите на мазнини млечни артикули. Включването на тази съставна част във вашата диета ще ви помогне да обуздаете неконтролирания вкус, без да се замисляте, какво значи здравословно или не. Освен това има страховит усет.

Хумус

Хумусът също е сурогат на сиренето.

Съдържа доста протеини и фибри, което го прави подобаващ за закуска или обяд, или даже като предястие за вечеря, в случай че ви се хапва, преди да седнете да вечеряте. Освен това, той е естествено противовъзпалително, с помощта на наличието на зехтин. Предлага се във усети, като типичен чесън, лайм и други.

Сирене от кашу

Сиренето от кашу е различен сурогат на кравето сирене. То е елементарно за подготвяне сирене без млечни артикули. Можете да го употребявате за гарнитура на обичаните си салати или пици! Съставките са елементарни: кашу, лимонен сок, ябълков оцет и сол. Когато имате предпочитание за нещо кремообразно, само че не желаете калорична храна, като елементарното сирене, пробвайте това! То е идеално за вегани или алергични хора към млечни артикули. Сиренето от кашу също съдържа повече протеини от други сирена, като моцарела от краве мляко и включва здравословни мазнини от ядки. Бъдете изобретателни, като добавите билки, като розмарин или босилек преди сервиране.

Сусамов тахан

 Сусамов тахан

Таханът също е сурогат на сиренето. Таханът е отличен сос или съставна част.

Той е идеалния пресен на усет сурогат на сиренето във всяко ядене. Със своята кремообразна текстура и нотки на сусам, той е леко сладостен с леко солен усет. И защото идва от натрошени сусамови семена, получавате всички изгоди за здравето, които идват дружно с тях, като калций и протеини. Също по този начин, този апетитен артикул е без млечни артикули. Така че, прибавете малко тахан в подобаващи за него ястия.

Сирене моцарела

Сиренето моцарела, също може да се употребява, като сурогат на кравето сирене. Сиренето моцарела е направено със 70 % протеин и нулеви въглехидрати, без изкуствени съставки, за които да се притеснявате.

Консумацията му оказва помощ за усилване на имунната система, а хората с нетърпимост към лактоза могат да се почувстват по този начин, като че ли най-сетне могат да се насладят на пицата, без да се усещат отговорни.

Хранителна квас

Хранителната квас идва на помощ, когато търсим заместители на сиренето. Този лют деликатес може да се поръси върху макарони, върху пуканки, да се смеси с купени от магазина салатни дресинги и прочие. Една кутия ще ви стигне за към две седмици, спестявайки време и сила, когато всичко, което желаете, е малко усет.

Козе сирене

Козето сирене е тип сирене, което хората или обичат, или ненавиждат.

Козето сирене е идеално за включване в утринната ви овесена каша или в прекрасен лек сладкиш. Ще бъдете изумени какъв брой доста харесвате този артикул, изработен от здравословни съставки без изкуствени консерванти, овкусители, оцветители, хидрогенирани мазнини/масла. Достатъчно е изтънчено, с цел да го срещнете и на елегантни коктейлни празненства.

В допълнение, има наклонност да има по-ниско наличие на мазнини и холестерол спрямо другите сирена!

Сирене фета

Сиренето фета е отличен избор, в случай че следите тежестта си. Не единствено предлага най-ниско наличие на мазнини/по-малко калории от всеки различен тип сирене, само че и по-малко от два грама холестерол на порция! Сиренето фета ще придаде типичен усет и постоянно знайте, че е потребно за сърцето ви.

Камамбер

Камамбер е един от най-популярните типове сирене във Франция за експорт. Този артикул без лактоза става също толкоз известен за феновете на здравословното хранене. Произведено от първично мляко, това сирене постоянно съдържа млечни протеини. Някои хора споделят, че има прелестен усет. Добър сурогат е на кравето сирене.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР