Синовете на Памела Андерсън, Брандън и Дилън, разкриха, че кариерата

...
Синовете на Памела Андерсън, Брандън и Дилън, разкриха, че кариерата
Коментари Харесай

Синовете на Памела Андерсън казаха колко е можела да спечели тя от своя секс касета

Синовете на Памела Андерсън, Брандън и Дилън, разкриха, че кариерата й се е провалила след приключване на секс запис. И те разказаха за минисериала на Hulu от 2022 година Pam & Tommy, който споделя тази история и се концентрира върху връзката сред Памела Андерсън и нейния брачен партньор Томи Лий, барабанистът на Mötley Crüe. 

Възрастните синове на Памела Андерсън, Брандън Томас Лий и Дилън Джагър Лий, се изрекоха по редица тематики, свързани с кариерата на майка им, до момента в който й помагаха да разпространява няколко нови плана: нейната книга, Love, Pamela, и документален филм на Netflix, наименуван Pamela: Историята на любовта. "
   View this post on Instagram   

Памела Андерсън със синовете си на премиерата на своя филм 

Брандън, 26 година, Дилън, 25 година, и барабанистът на Mötley Crüe Томи Лий, 60 година, дадоха своето мнение за минисериала на Hulu от 2022 година „ Пам и Томи “ и по какъв начин секс записът повлиял на кариерата на Памела Андерсън.

В документалния филм Дилън сподели, че счита, че Пам и Томи, в който Лили Джеймс е негова майка, е сниман безвкусно, пише Daily Mail.

" Защо да споменавате нещо отпреди 20 години, за което знаете, че е обидило някого? Най-лошата част от живота й и правенето на комедия, от това нямаше смисъл ", сподели Дилън.

И Брандън сподели, че би желал 55-годишната му майка да " прави пари ", като се съгласи да лицензира секс записа.

" Тя щеше да направи милиони долари, в случай че просто беше подписала лист хартия. Вместо това тя седеше и гледаше по какъв начин кариерата й изчезва във въздуха. Тя беше задлъжняла през по-голямата част от живота си ", сподели синът на Памела.

Брат му го поддържа, като сподели, че кариерата и животът на звездата на Playboy щяха да се развият по напълно друг метод, „ в случай че тя в действителност печелеше от записа “.

Брандън съобщи, че майка му е получавала доста малко пари като основната звезда на Baywatch от 1992 до 1997 година

„ Хората ще бъдат шокирани да научат по какъв начин в действителност са се възползвали от нея. Тя направи неприятна договорка за себе си и беше основната звезда на това шоу. Много хора завоюваха милиони в шоуто, а тя направи единствено 4000 $ на година. Това е закононарушение ”, споделиха младежите.

И когато обсъждаха многочислените бракове на Памела Андерсън, синовете й споделиха просто: тя обича да се дами.

" Тя обича да се дами. Може би това е обичаното й нещо на света - да се влюбва ", споделиха Дилън и Брандън.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР