Синоптиците обявиха какво ще е времето в неделя.През нощта валежите

...
Синоптиците обявиха какво ще е времето в неделя.През нощта валежите
Коментари Харесай

Валежите спират и слънцето се показва в неделя

Синоптиците оповестиха какво ще е времето в неделя.

През нощта преваляванията на всички места спрат и облачността ще се раздра и в множеството региони ще намалее до най-вече ясно. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад.

Минималните температури ще бъдат сред минус 4° и 1°, в София към минус 4°.

Утре ще е най-вече слънчево. След обяд от север облачността ще стартира да се усилва. Максималните температури ще бъдат сред 3° и 8°, в София към 2°.
 
Над Черноморието ще е най-вече слънчево, само че след обяд от север облачността ще стартира да се усилва. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималните температури на въздуха ще са 6°-7°. Температурата на морската вода е 10°-11°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 
В планините преди обяд облачността ще забележителна и тук-там ще превалява слаб сняг,  само че след обяд преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра. Ще се задържи прохладно със мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 1°, на 2000 метра - към минус 6°.

В понеделник утринните температури ще са малко по-високи. На места в Дунавската низина и Източна България ще има слаби превалявания от дъжд, а в североизточните региони и планините - от сняг. Във вторник още веднъж бързо ще застудее, на обособени места ще има слаби снеговалежи, пише
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР