Синоптиците казаха, че очакват до 16 инча (40 сантиметра) сняг

...
Синоптиците казаха, че очакват до 16 инча (40 сантиметра) сняг
Коментари Харесай

Буря затваря училища в Кливланд, носи сняг като езеро в Пенсилвания и Ню Йорк

Синоптиците споделиха, че чакат до 16 инча (40 сантиметра) сняг в по-голямата част на Кливланд. Малко преди 11 часа сутринта във вторник метеорологичната работа заяви, че наблюдаващите са отчели 13 инча (33 сантиметра) или повече в окръг Ащабула в Охайо и окръг Ери в Пенсилвания дружно с 11,6 инча (30 сантиметра) в окръг Лейк, Охайо.

В Ери синоптиците споделиха, че натрупването на сняг в някои региони може да доближи 8 инча (20 сантиметра), навяван от ветрове със скорост до 30 благи в час (48 км/ч), преди предизвестието за сняг да изтече в сряда сутринта.

Столичният учебен окръг на Кливланд, който обслужва повече от 36 000 възпитаници, сподели, че всички негови учебни заведения ще бъдат затворени във вторник, а регионите в някои прилежащи окръзи също са затворени. В Пенсилвания Североизточният учебен окръг в Албион затвори учебните заведения във вторник, до момента в който други окръзи на окръг Ери и Крауфорд отложиха отварянето с два часа. тях в североизточно Охайо и в Лейк Каунти рестриктивните мерки на скоростт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР