Синоптичката и водеща от Би Ти Ви Натали Трифонова си

...
Синоптичката и водеща от Би Ти Ви Натали Трифонова си
Коментари Харесай

Натали Трифонова отпраши за Рим с приятелки

Синоптичката и водеща от Би Ти Ви Натали Трифонова си взе отпуск и отпътува за Рим с приятелки. Там, на 2-ри октомври тя отпразнува навършването на тридесет и втория си рожден ден.

 

И този път дългокраката блонидинка нажежи виртуалното пространство с нищожни тоалети, които са нейна запазена марка. Тя разгласява фотография в черна рокля, с надълбоко деколте и изрязана дълбока цепка. По-консервативните фенове се възмущават от честото и явяване в ефир с прекомерно къси рокли, прекомерно несъответствуващи за синоптични прогнози. Със сигурност обаче, тя притегля мъжките погледи.

 

 

Явно е наследила усета и подражава на майка си, която продължава да се облича скандално и до неотдавна имаше връзка с чужденец, набор на щерка й.

С родителката й – стоматоложката Ванина са доста близки и си споделят всичко, даже любовните проблеми. Изглеждат по-скоро като сестри. След доста ранен брак и бракоразвод, Ванина се реалокира от Велико Търново в София и отглежда щерка си сама.

 

Понеже произлиза от жанр на медици, се е очаквало и Натали да тръгне по този път, само че тя избира напълно друга реализация. Работата и в малкия екран стартира съвсем инцидентно, в несъществуващата към този момент ТВ 7. От Би Ти Ви я виждат, канят я на мястото на Станислава Цалова, която таман излиза в отпуск по майчинство, и от там насетне кариерата и потегля нагоре и известността й пораства стремително.

Инфо: Уикенд

Тагове: Натали Трифонова синоптичка водеща btv Рим рожден ден Италия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР