Синоптичката и любимият й мъж преминаха пред доста трудности покрай

...
Синоптичката и любимият й мъж преминаха пред доста трудности покрай
Коментари Харесай

Гери Малкоданска Заряза Бебето! Вижте Каква Е Причината!

Синоптичката и обичаният й мъж минаха пред много компликации около преждевременното раждане на дребния Лео. Първият правоприемник на двойката се появи на бял свят два месеца по-рано от плануваното.

Малкоданска прекарала доста сложни дни в болничното заведение. За да не загуби детенцето си, тя ходела с инвалидна количка даже до тоалетната. Това били най-трудните мигове за бъдещата майка. Тя обаче не била сама и получавала нужната поддръжка от своя обичан Александър. „ Ами беше в действителност сложен миг. Аз бях доста обезпокоен с изключение на за бебето и за Гери, по какъв начин ще й повлияе всичко това. Тя беше 40 дни в болница, не й даваха да мърда, трябваше да върви в банята с инвалидна количка. Не беше прелестен миг в живота ни, имаше доста притеснителни дни и нощи “, описа Александър преди няколко седмици в първото си телевизионно изявление.

Докато беше бременна, синоптичката и нейният обичан мъж преживяваха много неща. „ Събраха се много неприятности едновременно и продължиха много дълго време “, показа още Александър. Трудностите обаче сплотили още повече фамилията. „ В този случай ние и спечелихме, и научихме доста неща. Научих още аргументи, поради които да се удивлявам на Гери. Тя прояви невероятна мощ и храброст в много сложни моменти, в които не се знаеше какво ще стане. Тя беше като канара “, сподели обичаният мъж на синоптичката.

Александър Ковачев поддържа своята брачна половинка, въпреки че не постоянно вярвал в това, което споделя, а точно, че „ всичко ще свърши добре “. Той си представял обстановката като аероплан попаднал в стихия, само че вярвал, че най-после ще изгрее слънце.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР