Синоптичката Христина Балинска винаги се е радвала на зрителски симпатии,

...
Синоптичката Христина Балинска винаги се е радвала на зрителски симпатии,
Коментари Харесай

Бомба: Синоптичката Христина Балинска за първи път разкри възрастта си и направи шокиращо признание!

Синоптичката Христина Балинска постоянно се е радвала на зрителски благосклонности, само че не поради някаква куха провокативна визия или крайници до сливиците, а поради компетентността си. Водещата на прогнозата за времето работеше дълги години в Би Ти Ви и бе единствената, която имаше образованието на метеоролог. За разлика от хубавиците, които пристигнаха след това и поради които тя беше подло уволнена.

Балинска изгуби мястото си в малкия екран поради Натали Трифонова, която няма и грам от професионалния й опит и познания, само че пък знае по какъв начин да се фръцка пред камерите. Именно това е нанесло жестока засегнатост и оскърбление на Христина, която за първи път признава, че е набор 66, т.е. на 57 години.

Тя с болежка установи, че постоянно е трябвало да крие възрастта си, с цел да не й се подиграват и да не я съпоставят с останалите хубавици като Никол Станкулова, като Деси Банова, като Гери Малкоданска и всяка друга, появила се пред картата на България, гърла.

" Жалко е, че у нас от ден на ден не се ценят качествата и професионализма, а се гледа най-вече визията. Може и да не съм права, само че за мен това е плоско, просташко и обидно ", споделяла е през годините на сътрудници Балинска.

Тя е разведена със брачна половинка си, само че е задържала фамилното му име, на което има правото и по закон. В момента синоптичката работи в Българска национална телевизия, която, за разлика от Би Ти Ви, сподели, че я цени и й предложи място в редиците си.

Тагове: Никол Станкулова Христина Балинска Гери Малкоданска Натали Трифонова Деси Банова синоптичка Би Ти Ви БНТ
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР