Синият икономист Мартин Димитров, обичайно кандидат-депутат от 24-и МИР София,

...
Синият икономист Мартин Димитров, обичайно кандидат-депутат от 24-и МИР София,
Коментари Харесай

Искам в парламента“: Защо ДБ прати Мартин Димитров в Русе?

Синият икономист Мартин Димитров, всекидневно кандидат-депутат от 24-и МИР София, в този момент е отпред на кандидатдепутатската листа на " Продължаваме промяната - Демократична България " в Русе вместо водача на ДСБ Атанас Атанасов. Ген. Наско изненадващо повежда в Кърджали.

Дали босовете на обединението не се притесняват, че генералът мое да изпадне, преместен от преференциалния избор за Мартин Димитров?

Lupa.bg напомня, че на предходни избори на 2 октомври, когато Политическа партия и Демократична България се явиха независимо, Димитров не е бил поставян за лидер някъде, само че по тази причина пък постоянно успяваше да влезе в Народното събрание посредством задействане на преференциите.

Обичайно за него беше отредено петото или четвъртото място в 24-ти многомандатен изборен регион (МИР) София, където получи 3028 персонални гласа в 24-и МИР, без да е лидер на листата.

Председателят на ДСБ Атанас Атанасов пък до момента се е явявал като лидер във Варна (на 2 октомври 2022 г.) и в 23-ти МИР София (на изборите през 2021 г.)

В този дух е и настоящ пост на аления сътрудник Георги Кадиев, който написа следното:

Вярно ли Демократична България изпратили Мартин Димитров в Русе, да не вземе с преференции да измести един водач, дето е на втора позиция?

Не, не може да е правилно.

Да са депутати не им е детска фантазия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР