Синеоката красавица е влязла с гръм и трясък в бизнеса

...
Синеоката красавица е влязла с гръм и трясък в бизнеса
Коментари Харесай

Метресата на Косьо Самоковеца трупа милиони от трева гигант

Синеоката хубавица е влезнала с гръм и тропот в бизнеса с торове, които са предопределени за развъждане на марихуана. В Испания, където от години живее брюнетката, сега това е един от най-обещаващите браншове и носи баснословни доходи.

Когато почнала своето начинание, Цеци имала шанс да се запознае с някои от светилата в региона. Именно те я насочили кой артикул да избере да дистрибутира в Барселона и покрайнината. Не се лагало да влага големи средства в бизнеса си, а единствено да сътвори стройна мрежа от контакти и клиенти, на които да предлага най-хубавия артикул за развъждане на марихуана.

Самата манекенка се запалила доста по концепцията. Дори персонално почнала да градинарства, с цел да следи по какъв начин се развива едно растение без чудодейната примес за супер напредък и когато е поливано постоянно с нея. В двора на дома си посадила много шубраци и с тяхна помощ отбелязвала напредъка на продукта и неговите качества. Някои стигали по няколко метра височина, а реколтата им била впечатляваща с качеството си.

Синеоката някогашна възлюбена на Гонзо и съдбовна играчка на Косьо Самоковеца добре осъзнавала, че използването и развъждането на марихуана ще стават все по-популярни в идващите няколко години и от рано се опитвала да вземе позиции в тази ниша.

Тя не бърза да събира плодовете на труда си, а крепко се е захванала първо да се утвърди в сектора. За задачата манекенката обикаляла непрестанно всевъзможни панаири и конгреси, на които се запознавала с нововъведенията в региона, обменяла опит с фермери и консуматори на марихуана, с цел да е в час с материята, която се радвала на същински взрив.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР