Синдикат Образование към КТ Подкрепа категорично застава зад протеста на

...
Синдикат Образование към КТ Подкрепа категорично застава зад протеста на
Коментари Харесай

Синдикат към КТ Подкрепа подкрепя протеста на работещите в публичния сектор

Синдикат " Образование " към КТ " Подкрепа " изрично застава зад митинга на нашите братя и сестри на работещите в Национален осигурителен институт, Национален статистически институт, Комисия за отбрана на потребителите, Комисия по досиетата, БАБХ и ИАГ, членове на Синдикатът на административните чиновници " Подкрепа “ и НФЗГС " Подкрепа “, за правото им на труд и почтено възнаграждение. Тази позиция разпространиха от организацията.

Ето какво пишат още от синдиката:

Ние имаме обща задача – да пазиме ползите на хората на свободния труд и това е главният ни дълг и отговорност. Единственото предпочитание на хората е да работят и да получават за това почтено трудово заплащане, само че Правителствата с недалновидната си политика за ръководство на страната, лишават на работещите в сектора правото на труд и обикновено човешко битие.

Без постоянни и приемливи хрумвания решения за компенсиране на сектора, цената, която ще платят всички, е прекомерно висока – банкрути, разорени фамилии, безработица.

Синдикат " Образование “ изрично поддържа настояванията на работещите в Национален осигурителен институт, Национален статистически институт, Комисия за отбрана на потребителите, Комисия по досиетата, БАБХ и ИАГ, членове на Синдикатът на административните чиновници " Подкрепа “ и НФЗГС " Подкрепа “ за повишение на главното месечно заплащане.

Скъпи братя и сестри,

Спецификата на Вашия труд е дълбока и комплицирана. Вие сте една доста значима част от гръбнака на обществото, като работите за доста неоспорими публични богатства, без които българските жители не могат.

Затова е належащо, с цел да можете Вие да предоставяте една пълноценна услуга за всички, да сте приети, задоволени, почтено заплатени и да чувствате горделивост от работата си!

Синдикат " Образование “ споделя Вашите паники и Ние твърдо заставаме зад справедливите Ви претенции. Надяваме се Вашият митинг да реализира задачата си – вдишване на съответни задължения и решения от страна на Правителството в най-кратък период, с цел да може да работите умерено, да се почувствате задоволени и да спасите Вашите сектори!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР