Синдикалната организация на КТ Подкрепа и Независимият синдикат на служителите

...
Синдикалната организация на КТ Подкрепа и Независимият синдикат на служителите
Коментари Харесай

Синдикатите поставиха ултиматум на ръководството на НАП

Синдикалната организация на КТ " Подкрепа " и Независимият профсъюз на чиновниците в Национална агенция за приходите чакат до на следващия ден - 20 април, изпълнителният шеф Галя Димитрова да разгласи началото на договаряния за реализиране на съглашение за сруктурните промени в отдел " Оперативен надзор " и Национална агенция за приходите като цяло.

" Настояваме, до момента в който не се подпише удовлетворяващо страните съглашение, да не се подхващат дейности по редуциране на фрагменти от Национална агенция за приходите ", се споделя в известие на синдиката.

В случай, че до края на работния ден на 20 април 2018 година не бъде доказано започването на договаряния, заявяваме нашето желание да стартираме процедура по Закона за споразумяване на груповите трудови разногласия и протестните дейности ще продължат, продължава известието.

Национално представителните синдикални организации твърдят, че не са срещу промените в системата на Национална агенция за приходите, само че чакат те да бъдат съгласувани със обществените сътрудници.

Синдикатите към този момент стачкуваха в понеделник поради предстоящо редуциране на цялото звено за действен надзор, в което работят близо 300 чиновници.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР