Синът на Васил Божков - Антон Божков, е на разпит

...
Синът на Васил Божков - Антон Божков, е на разпит
Коментари Харесай

Разпитват сина на Васил Божков в Националното следствие

Синът на Васил Божков - Антон Божков, е на разпит в постройката на Националното разследване на бул. " Г. М. Димитров ", оповестява Българска национална телевизия.

По предварителна информация Божков тази заран синът на хазартния предприемач се е явил в Националното разследване, където е бил свикан на разпит в следствения отдел на Специализираната прокуратура.

По непотвърдена информация на Антон Божков е повдигнато обвиняване по следствието за хазартната спекулация.

От прокуратурата към този момент не удостоверяват, само че и не отхвърлят информацията, че Божков-син към този момент е обвинен.

Припомняме, досега обвиняванията на Божков са общо 11 - за началник на проведена незаконна група, за насила, опит за рушвет на длъжностно лице, подбуждане към закононарушение по работа и други Допълнително против Васил Божков стартира следствие и по изказванията за изнасилвания и убийства - обвинявания изречени от някогашен бизнес-партньор пред медиите.

Знае се, че в ОАЕ Васил Божков е бил с още един от упрекнатите с него, когато му е наложена мярка за задържане. Ден по-късно във Виена бе арестуван и още един от упрекнатите по следствието в хазарта - предприемачът Борис Бекяров.

На 17 февруари стана ясно, че сме изпратили на ОАЕ документите за екстрадицията на Васил Божков, откакто преводът им на арабски език бе подготвен.

По-късно стана ясно, че стана ясно, че Спецпрокуратурата желае арест и за брачната половинка на Васил Божков. Тя беше освободена против, 1,5 млн. лв. гаранция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР