Синът на шефа на НАП-Пловдив катастрофира, съобщиха пловдивските медии. Снощи

...
Синът на шефа на НАП-Пловдив катастрофира, съобщиха пловдивските медии. Снощи
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Синът на шефа на НАП-Пловдив катастрофира

Синът на шефа на НАП-Пловдив катастрофира, оповестиха пловдивските медии.

Снощи Ивайло Наайденов се е врязъл с мотора си в лек автомобил на кръстовището на бул. „ Освобождение “ с улица „ Съединение “ пред бирария „ Йегерхоф “. Той е наследник на Венелин Найденов. И е прочут на полицията още преди 4 години, когато блъсна и умъртви на място стара жена, след което избяга от местопроизшествието. Трагичният случай стана през бл. 94 в ЖР „ Тракия “. Миналата година пловдивският Окръжен съд осъди Найденов на 3 години условно с 5 години изпитателен период. Със същата присъда Пловдивският областен съд го лиши от бумаги за 5 години, колкото е и изпитателния период на условната му присъда.

Присъдата евентуално към момента не е дефинитивна, защото предстои на обжалване и до момента в който влезе в действие.
Очевидци споделят, че звукът от удара при снощната злополука е бил много мощен. Водачът на лекия автомобил „ Пежо “ евентуално не го е видял и това е довело до злополуката, разясняват очевидци. Според тях мотористът се е опитвал да направи противоположен завой.

При конфликта мотористът не е потърпевш и е отказал здравна помощ. Направените на място проби за алколол и наркотични субстанции са били негативни.

Найденов е бил освободен, без да му бъде наложена мярка за неотклонение. Предвид наложената условна присъда обаче, глобата надали би могла да бъде единствено административна.

Към момента пътното платно е осеяно със стъкла и елементи от мотора, чиято предница е изпочупена. Щетите по автомобила са минимални. Превозните средства са преместени и придвижването се реализира обикновено.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР