Синът на премиера на Израел Бенямин Натаняху е изоставил страната

...
Синът на премиера на Израел Бенямин Натаняху е изоставил страната
Коментари Харесай

Израелски войници скочиха срещу сина на Нетаняху, защото останал в САЩ

Синът на премиера на Израел Бенямин Натаняху е изоставил страната си. Това считат бойци, които се включиха непринудено във войната против Хамас. Те са недволни от обстоятелството, че той е останал в Съединените щати.

Стотици израелци се завърнаха вкъщи, откакто армията активизира повече от 300 000 резервисти, с цел да се бият в най-голямата готовност в историята на страната, написа " Днес.бг ".

Най-големият наследник на Бинямин Нетаняху, Яир, се реалокира във Флорида по-рано тази година и остава там. На 32 години той има право на работа в запаса, която завършва на 40 години.

" Яир се любува на живота си в Маями Бийч, до момента в който аз съм на фронтовата линия ", споделя един боец, който пожела да остане неизвестен от съображения за сигурност, пред The Times.
Доброволец на северния фронт на Израел, който е подложен на възходящ всекидневен обстрел от подкрепяната от Иран Хизбула в Южен Ливан, има вяра, че отсъствието на фамилията подклажда недоверието и гнява в редиците.

Той сподели: " Ние напущаме работата си, фамилиите си, децата си, с цел да защитим фамилиите си вкъщи и страната, а не хората, които са виновни за тази обстановка.Нашите братя, нашите татковци, синове, всички отиват на фронтовата линия, само че Яир към момента не е тук. Това не оказва помощ за построяването на доверие в управлението на страната. "

Въпреки че в никакъв случай не е бил военен боец, Яир е отбил насилствена военна работа и е работил в звеното на представителя на отбранителните сили на Израел (IDF).

Яир се реалокира в Съединените щати след несъгласия към активността му в обществените медии. Той провокира публично неодобрение, откакто той назова стотиците хиляди израелци, демонстриращи против правосъдните промени на държавното управление, " терористи " и упрекна Съединените щати, че финансират безредиците.

Не всички израелци, които се връщат вкъщи, с цел да служат, се насочват към фронтовата линия. Наред с към 360 000 резервисти, които са наборници, доста от тях са доброволци в IDF или неправителствени организации в страната.

Сега Яир е посветил страницата си в Instagram на повишение на осведомеността за Неправителствени организации, работещи в поддръжка на жертвите на войната и 120 000 или повече разселени израелци, които трябваше да се реалокират от север и юг след експлоадирането на войната.

" Върнах се от Щатите, където имам работа, живот, семейство ", споделя различен доброволец, който също пожела да остане неизвестен и се готви да бъде изпратен на южния фронт на Израел против Хамас. " Няма метод да остана там и да изоставя страната си, народа си в този сериозен миг. Къде е синът на премиера? Защо не е в Израел? "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР