Синът на един от най-успешните сръбски баскетболисти Предраг Стоякович –

...
Синът на един от най-успешните сръбски баскетболисти Предраг Стоякович –
Коментари Харесай

Синът на сръбскa легенда ще избира между националните отбори на Гърция и Сърбия

Синът на един от най-успешните сръбски баскетболисти Предраг Стоякович – Андрей самичък ще избере за кой народен тим да се състезава, съобщи шефът на представителния отбор за мъже на Сърбия Драган Тарлач, който приказва на конференция за някои от младите играчи, които в бъдеще могат да попаднат в състава и обърна внимание на 18-годишния юноша. 

Тийнейджърът, висок 201 сантиметра, е роден в Гърция, само че сега учи и живее в Съединени американски щати. През предишния сезон надареният баскетболист игра за тима на гимназия Джезюит, а в този момент се насочи към влиятелния университет Станфорд и ще се състезава в колежанското състезание. 

Тарлач съобщи, че положителните връзки с татко му Предраг „ Педжа “ Стоякович няма да повлияят на избора на Андрей. 

„ Дали съм в контакт с най-хубавия ми другар Педжа Стоякович? За Андрей приказваме от неговото раждане. Приятелството ни не трансформира нищо що се отнася до решението, което би трябвало да пристигна от момчето. Направили сме максимума “, разяснява Драган Тарлач. 

45-годишният сега Предраг Стоякович направи солидна кариера в НБА и завоюва шампионската купа с тима на Далас през 2011 година. С националният тим на Сърбия Стоякович стана европейски първенец през 2001-а в Турция и завоюва Световното състезание през 2002-а в Съединени американски щати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР