"Синът ми е в добро състояние. Няма сериозно засегнати органи.

...
"Синът ми е в добро състояние. Няма сериозно засегнати органи.
Коментари Харесай

Пореден инцидент в джакузи с дете: Момченцето няма сериозно засегнати органи

"Синът ми е в положително положение. Няма съществено наранени органи. Състоянието му се усъвършенства ", сподели в предаването "Здравей, България " Марин Банчев, татко на потърпевшото в джакузи дете. Припомняме, че джакузи засмука 4-годишно дете в спа центъра на хотелски комплекс "Беркут " край Пловдив.
Бащата показа още, че случаят става за секунди, защото в джакузито е липсвала предпазната капачка на помпата. При идването на Бърза помощ лекарят предлага детето да се закара в болница, където да бъде прегледано от хирург.

"Тепърва ще се срещам със случилото се ", съобщи от своя страна Иван Маринов, притежател на хотела. Той добави, че всяка заран се прави обзор на оборудванията. "И в деня на случая всичко е тествано и е било наред ", сподели той.

"Съжалявам за детето. Аз съм татко на две деца. Разбирам настроенията на родителите, само че има и друга страна и тя би трябвало да бъде изслушана. Комплексът работи от 2006 година и в никакъв случай не е имало проблеми. Всички указания за прилагане и инспекция на оборудванията се съблюдават ", сподели притежателят на комплекса.

"Ще взема дефинитивна позиция, откакто се срещна с личния състав ", безапелационен беше той.

Маринов добави, че всички посетители на хотела имат застраховка и тя ще поеме престоя на потърпевшото дете в болничното заведение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР