Синът ми е до мен и вече съм по-спокоен. На

...
Синът ми е до мен и вече съм по-спокоен. На
Коментари Харесай

Извънредно и първо в БЛИЦ! Бащата на Адриан разкри изненадваща информация за похитения си син!

" Синът ми е до мен и към този момент съм по-спокоен. На никой не поисквам това, което се случи на фамилията ми ". Това съобщи извънредно пред БЛИЦ Тони Златков, татко на Адриан, който беше отвлечен от незнайни досега бандити и след това върнат против откуп.

Собственикът на автокъщата Софавто изненадващо разкри, че наследникът му се усеща добре душевен след ужаса, който е претърпял. " Адриан се усеща добре душевен, само че не желае въобще да приказва за отвличането. Всички желаеме да забравим това, което се случи и то да остане затворена страница за нас ", посочи пред медията ни предприемачът.

Той още пред БЛИЦ, че се работи интензивно по диря за намирането на похитителите и се надява и има вяра, че те скоро ще бъдат хванати. " Най-важното за нас е, че всички в фамилията към този момент сме по-спокойни ", приключи Тони Златков.

Припомняме, че откакто бе похитен покрай къщата си в софийското село Герман доскоро повече от седмица, Адриан Златков бе зарязан от похитителите на 20 км. от Панчарево преди два дни. Случайни минувачи го виждат край пътя и го качват в транспортното средство, с което се придвижват. Така 25-годишният мъж, похитен в края на август, е докаран до бензиностанцията, наоколо до кръстовище край кв. Горубляне. След като се обажда на родителите си да го приберат е предаден на полицейския патрул в региона.

Все още не е ясно какъв брой пари е дал бащата на Адриан за откупа.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР