Син на полицай сътвори небивал нощен екшън във Велинград, съобщи

...
Син на полицай сътвори небивал нощен екшън във Велинград, съобщи
Коментари Харесай

Екшън със син на полицай във Велинград, бит охранител е с комоцио

Син на служител на реда сътвори нечуван нощен екшън във Велинград, заяви " Марица ". На 30 против 31 юли след среднощ към 00.30 ч. Георги С. в компанията на две момчета влизат в клуб „ Дъ Плейс “ в курортния град, където честват рожден ден.

Създават риск за посетителите, като размахват стол в заведението. Помолени са да изоставен и са изведени от клуба.

След към час се връщат и след спогодба с шефа, че няма да основават проблеми, са позволени още веднъж вътре. Около 4.30-5.00 часа обаче се скарват с друга компания, чупят маса и са изведени от заведението. Пред дискотеката трошат витринно стъкло, атакуват охранител на дискотеката, като вършат всичко допустимо да го порежат със парче стъкло и го удрят в лицето. След нападението охранителя е с комоцио.

Подаден е сигнал на тел. 112, при което охранителите са отведени в районно управление (на МВР) Велинград за пояснения, както и компанията на Георги С., само че без него. След като подават нужните сведения, гардовете се връщат в дискотеката.

Около 7.00 ч. компанията на Георги се връща още веднъж пред дискотеката и, държейки паве, вършат опит да влязат и да се саморазправят. Отново е извикан полицейски патрул и Георги и компанията му са отведени в Районното.

Там, в наличието на татко си Александър, той написа сведения. По време на абсурда има обиди и закани към охранителите, като Георги парадира, че татко му е служител на реда във „ Вътрешна сигурност “ Пазарджик.

Друг чиновник от „ Вътрешна сигурност “ привиква служители на реда от локалното районно управление (на МВР), които му рапортуват за инспекциите и какви записи има на камерите от заведението, като задачата е виновността за случая да бъде трансферирана единствено и напълно върху охранителите.

По случая няма арестуван. Случайно или не, началникът на локалното районно управление (на МВР) Велинград Стоян Кюпов и служителят от вътрешна сигурност Александър С. са кум и кумец, настояват осведомени с връзките сред двамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР