Син на пловдивски бизнесмен преби жена посред бял ден на

...
Син на пловдивски бизнесмен преби жена посред бял ден на
Коментари Харесай

Син на пловдивски бизнесмен преби жена заради спор на пътя

Син на пловдивски предприемач преби жена измежду бял ден на улица в Кършияка, научи TrafficNews.bg.

Заради спор на пътя Петко Ангелов, който е един от наследниците на компанията производител на млечни артикули „ Елит 95 “, е почнал да постанова дамата, която колкото да съумяла да избяга. Тя отишла на обзор в болница, като си е изкарала здравно, а по-късно и в Трето районно управление (на МВР), с цел да пусне тъжба.

Историята звучи като сюжет от мутренските времена. Жена пътувала с автомобила си в Кършияка, като в един миг спряла, защото пред нея имало такси на пътя. Водачът на жълтата кола си приказвал през прозореца с млад мъж, който бил в джип БМВ.

Жената изчакала известно време, само че защото те продължавали да си приказват, тя подала сигнал с клаксона си. Младежът обаче я изгледал надменно и й посочил междинен пръст. Пловдивчанката се афектирала от жеста, излязла от колата и потърсила сметка за какво младежът й демонстрира междинен пръст, а той траял да я наскърбява, наричайки я с разнообразни прилагателни и квалификации.

Спорът сред двамата траял, като в един миг Петко слязъл и блъснал пестник в лицето на дамата, а по-късно траял с шутове в ребрата и краката. Жената избягала и отишла в болница, а по-късно и в полицията.

Малко по-късно дъщерята на дамата открива кой е агресорът и му звъни по телефона, като той отричал да е бил нанесъл побой, казвайки: „ Само я бутнах и леко ритнах. Ако й бях блъснал пестник, нямаше да може да стане! “, споделил синът на предприемача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР