Символи на 1 лунен ден са лампа, „третото око”, затова

...
Символи на 1 лунен ден са лампа, „третото око”, затова
Коментари Харесай

Сънищата и луната – понеделник – 3.1.2022

Символи на 1 лунен ден са лампа, „ третото око”, по тази причина сънищата се смятат за оракулски, само че единствено, в случай че имате вярната интерпретация и верния метод към тях. Не търсете трескаво в съновниците за това, което сте сънували. Подхождайте към този въпрос изборно.

Ако са били неприятни сънища, не се вкопчвайте в тях, защото те са склонни да въздействат както на вашето въодушевление, по този начин и на вашето благоденствие през целия месец. Опитайте се да забравите за тях неотложно. Ако непрестанно се връщате в мислите си към неприятния сън, това не дава обещание нищо положително. Освен, че ще понижи вашата продуктивност, ще скапе настроението ви и ще повлияе неподходящо на общуването с другите. Затова не се захващайте с тях.

По-добре е да се концентрирайте единствено върху ярките, приятни съновидения, които сте имали. Днес поставяме основата за целия нов лунен месец. Ако се предадете на потока от отрицателни усеща и мисли - нито едно нещо през настоящия месец няма да бъде сполучливо. И в случай че съумеете да се настроите на положителна вълна - тогава всичко ще ви спори.

Сънища при Луна в Козирог

Козирогът покровителства работата и кариерата. Ето за какво, в случай че се притеснявате за кариерата си, би трябвало да обърнете внимание на днешните сънища.

Най-значими се явяват сънищата, свързани с нанагорнище на високо. Можете да се изкачите на планина, да се возите на асансьора или да преодолеете някакво физическо затруднение. Трябва да запомните, че всичко това е обвързвано с вашите обществени достижения. Да сънувате, че се качвате в асансьора, е предсказване за бърз прогрес към благосъстояние и слава; в случай че слизате, не е добре, може да ви чакат неприятности.

Козирогът също е обвързван с разнообразни типове ограничавания. Сънищата могат да ви кажат какво не ви доближава и да ви подскажат по какъв начин да го получите. Луната в символ Козирог усилва опцията да сънувате родственици, родители, даже да са умряли.

Сънищата в понеделник

Сънищата в понеделник, без значение от наличието, резонират с вашето прочувствено и психическо положение и могат да бъдат свързани с ежедневните каузи, фамилията и роднините, дома, дребните деца, както и дамите, в това число майката, защото са под въздействие на Луната.

Краткият и безпаричен по наличие сън се смята за добър - ще пребивавате в положително въодушевление. Но в случай че сънят ви е бил кондензиран с доста подиуми и нескончаем и в случай че в него е имало вода, ще би трябвало да обърнете повече внимание на ежедневните отговорности.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР