Симпатичната София Бобчева нарушава авторските права на своите колеги от

...
Симпатичната София Бобчева нарушава авторските права на своите колеги от
Коментари Харесай

София Бобчева - крадла на филми

Симпатичната София Бобчева нарушава авторските права на своите сътрудници от Холивуд и Западна Европа, откри HotArena .

Оказва се, че чаровната актриса, вместо да върви на кино, си тегли нелегално филми от интернет, с цел да ги гледа на домашния си тв приемник, което по закон се смята за кражба. 

Наскоро тя се похвали пред своите почитатели в обществените мрежи, че гледа на дребния екран биографичния филм за Елтън Джон „ Рокетмен ” . Актрисата сподели уютна конюнктура в полутъмна стая с работещ тв приемник, пред който са сервирани кутия бисквити и чаша вино. Всичко би било прелестно, стига да не бе кристално ясно, че филмът е нелегално изтеглен. Той е напълно нов по огромните екрани и няма по какъв начин към този момент да е пуснат и по малкия екран, разясняват експерти по тематиката.

Очевидно актрисата си го е открадната, с цел да го види без пари , вместо да заплаща за кинопрожекция. Това наподобява меко казано безсрамно на фона на непрекъснатите недоволства от представители на нейната лична колегия , недоволни, че хората избират да крадат филмите от интернет, вместо да заплащат, с цел да ги гледат легално, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР