Симоне Индзаги определи победата на своя Интер срещу Наполи като

...
Симоне Индзаги определи победата на своя Интер срещу Наполи като
Коментари Харесай

Индзаги горд от футболистите си след успеха над Наполи

Симоне Индзаги дефинира успеха на своя Интер против Наполи като " огромно достижение " и се надява, че тя може да увеличи увереността на футболистите му през втората половина от сезона. Срещата с неаполитанците беше финален късмет за " нерадзурите " да се върнат в борбата за челото откакто приключиха 2022 година на 11 точки от първото място.

След срещата Индзаги беше удовлетворен от играчите си и не пропусна да ги похвали пред италианската медия DAZN:

“Да победиш Наполи, който беше единственият тим в топ шампионатите на Европа без проваляне от началото на сезона, е огромен тласък. Много се гордея с моите момчета, тъй като си помагаха на терена, беше наслаждение да ги виждам и направихме ужасно показване за пред почитателите. “

Интер значително разреши на Наполи да резервира притежанието на " Сан Сиро ", само че в основните моменти от мача наложи своята преса. По този мотив Индзаги добави:

“Мачовете имат разнообразни моменти, към края на първото полувреме се принрахме по-дълбоко и позволихме на Наполи повече да има, само че можехме да вкараме три гола още преди почивката. Останахме проведени и съсредоточени в продължение на целия мач. Бяхме се подготвили по най-хубавия метод и това беше огромно достижение, тъй като успеха над Наполи сега би трябвало да ни даде огромна убеденост за напред. През предишния сезон успеха над Наполи започнахме серия от осем следващи победи в Серия “А ”, тъй че бихме могли да имаме още една сходна серия и да се приближи до първото място ”.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР