Симона Загорова цъфти след раздялата! Симона Загорова се топи като сняг

...
Симона Загорова цъфти след раздялата!
Симона Загорова се топи като сняг
Коментари Харесай

Откакто паряса мъжа си, Симона Загорова разцъфна!

Симона Загорова цъфти след раздялата!
Симона Загорова се топи като сняг и разцъфва сходно на пролетно цвете. Наследницата на Глория диви мрежите с фрагменти, които изпиват мозъка на мъжете и нервират женорята. Няма да сме надалеч от истината в случай че заявим, че Мони грее откакто паряса мъжа си.
 Симона Загорова
Симона Загорова все по-красива и стройна

Тя и Даниел имат напълно малко дребосъче, дъщеря им Галина, само че не се спогодиха и поеха в противоположни направления в живота. До през днешния ден не е известна повода за краха им, само че упорито се шушукаше, че пръст в това има Глория. Примата не харесва Дани от началото и не го имаше за добра партия.

Милушев е служител на реда, който май се завъртя край Симона за популярност, само че най-малко не се е отрекъл от дъщеричката си. Симона Загорова по всевъзможни способи демонстрира, че й е ОК без него и лудее на макс.

Макар да е млада родителка, тя по знамение смъкна доста от трупнатите върху тялото й килца. Може би е прибегнала и до помощ от хирург или помощ от програмки в телефона, само че има и персонална смяна. Почитатели в последно време я съпоставят с Емануела и споделят, че са станали копия.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР