Симона Загорова определено е в напълно нов период от живота

...
Симона Загорова определено е в напълно нов период от живота
Коментари Харесай

Това Симона Загорова ли е? Певицата още повече не прилича на себе си

Симона Загорова несъмнено е в изцяло нов интервал от живота си, а това нормално значи едно - нова прическа или тунинг. При красивата дъщеря на Глория се случи второто - тя усили устните си, само че и отслабна много. Физическата смяна при нея стартира незабавно след раздялата ѝ с Даниел, с който имат няколкомесечната Галина, за която обаче се грижат дружно. 

В начолото на ноември първи писахме, че Симона е нараснала размера на устните си, с което предизвика постоянните мнения. С просто око си проличава, че певицата е направила известната промяна с хиалурон в устните, само че не може да се отхвърли, че всичко е с мярка (за момента).

Виж още: Ах, тази Палома! Новата поп-фолк звезда няма спирка - качи горещи фотоси за наслада на фетишистите 

Сега звездата обаче сподели нова промяна, която се дължи по-скоро на разкрасителни стратегии и филтри. Симона зарадва почитателите си с коледна ария, която е дуетна с Глория. Докато парчето се радва на интерес, певицата натрупа мнения в обществените мрежи, които са ориентирани към модифицираните ѝ фотоси, които са фрагменти точно от видеото към песента " Чудо ". Фенове на певицата пишат, че фотосите в Instagram се разграничават от визията на Симона във видеото, в което наподобява много по-естествена. 

Виж още: " Мис дупе " разкри по какъв начин поддържа секси извивките си, а тайната ѝ е повече от невероятна

Певицата не е коментирала нищо за дребната промяна, както и не е ясно в коя клиника е отишла, само че наподобява е заложила на български експерт. Само допускаме, че е по този начин, тъй като не е качвала фотоси и сторита от странствуване до... Истанбул. Именно там множеството родни звезди вървят, с цел да се подложат на една или друга естетическа намеса, а напоследък там се изредиха Николета Лозанова, Андреа, семейство Петканови и други.

Виж още: Любов от разстояние: Джералдин се върна в България, гаджето я посрещна уместно

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР