Симона Загора се подготвя да изпрати горещото лято с още

...
Симона Загора се подготвя да изпрати горещото лято с още
Коментари Харесай

От Обзор до Смядово: Симона Загорова изкушава с пищно деколте и топ форма

Симона Загора се приготвя да изпрати горещото лято с още куп концерти. Тази година топлите месеци се оказаха много претрупани за дъщерята на Глория, която не спра обиколките из страната. В последната седмица на август Симона ще обиколи още веднъж морето, а в края ще отиде в Смядово, където е родена колежката ѝ Галена.

Загорова несъмнено не може да се оплаче от липса на фенско внимание, само че въпреки всичко намира време да се поглези на морето. Певицата постна за следващ път снимки от плажа, на които наподобява... УАУ. 

Виж още: Тези мацки участваха в " Ергенът ", само че сигурно ще се оправят и в " Игри на волята "

Изпълнителката демонстрира постоянно новите си стройни форми, които реализира със специфична диета и спорт. Диетата на Загорова е сложна за осъществяване, само че стига да имате предпочитание, време и да сте упорити, всичко е постижимо. Освен това не е по никакъв начин скъпа, тъй като е напълно по метода за намаляване на доктор Емилова. Именно с нея Глория от години поддържа съвършените си ограничения. През годините Симона ту е качвала, ту отслабвала, само че наподобява, че в този момент е мощно стимулирана да бъде в топ форма.

Виж още: Бюст менгеме: Анджелина Атанасова сее още веднъж възбуденост с разголена гръд

Изображение: https://www.instagram.com/simonazagorova21/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР