Симона Халеп имаше обнадеждаващ старт на тазгодишната си кампания, започвайки

...
Симона Халеп имаше обнадеждаващ старт на тазгодишната си кампания, започвайки
Коментари Харесай

Проблемите за Халеп се завръщат: Ще бъде извън игра в следващите три седмици

Симона Халеп имаше насърчителен старт на тазгодишната си акция, започвайки новата година с трофей, откакто победи на WTA шампионата в Мелбърн, който се организира директно преди Откритото състезание на Австралия, а през предходната седмица някогашната номер 1 в ранглистата остана на крачка от разногласието за трофея в Индиън Уелс, допускайки проваляне в полуфиналите от бъдещата шампионка Ига Швьонтек. С положителните си изяви в пустинята упованията към румънката се усилиха преди началото на Мастърса в Маями, само че тя показа тъжни вести със своите последователи единствено няколко минути преди да излезе на корта за дебютния си мач против Дария Савил:

" Здравейте на всички, до момента в който упражнявах в Маями през вчерашния ден, почувствах остра болежка в левия си крайник. Имах този проблем още от полуфинала ми в Индиън Уелс и се надявах, че ще се преборя, само че нощес отидох на ядрено-магнитен резонанс и за жалост той сподели скъсване. Тялото ми ще се нуждае от време, с цел да се възвърне, по този начин ще бъда отвън игра в идващите три седмици " - написа румънката в своя Туитър акаунт. Това значи, че с изключение на конкуренцията в Маями, Халеп ще пропусне и идния шампионат в Чарлстън, както и Фед Къп, като се чака тя още веднъж да бъде на линия в средата на април за надпреварата в Щутгарт.

Hi guys, while I was practising in Miami yesterday I felt a sharp pain in my left leg. I had been struggling with the thigh since my semifinal in Indian Wells and hoped it would improve, but I went for an MRI last night and unfortunately it showed a tear. My body needs time to
— Simona Halep (@Simona_Halep)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР