Симона беше като управител на автомивката, в която работех. Седеше

...
Симона беше като управител на автомивката, в която работех. Седеше
Коментари Харесай

Свидетел по делото срещу Семерджиев с шокиращи разкрития от черната вечер на "Черни връх"

Симона беше като шеф на автомивката, в която работех. Седеше и гледаше какво вършим. Това съобщи очевидецът Жоро Спасов пред Софийски градски съд по делото против Георги Семерджиев, който аргументи жестока злополука на бул. Черни връх с две жертви, написа " Телеграф ".

Свидетелят съобщи, че Георги и уволнената поради " чадър " над него някогашна полицайка Симона били в другарски връзки. " Не знам дали тя взимаше заплата. На нас шефа ни плащаше ", сподели Спасов визирайки Семерджиев. Мъжът описа, че в нощта на злополуката измили джипа “Ауди " на Семерджиев.

Спасов удостовери, че някогашният футболист е имал буркан и полицейска палка в автомобила си. По думите на очевидеца малко по- късно същата вечер пристигнал Семерджиев, бил пешком. Поискал му телефон и се обадил на Радева. Обяснил, че си изгубил ключовете и споделил да донесе стълба. " Изглеждаше зле. Нямаше кръв по него ". След 15 минути Радева пристигнала.

" Симона с " Опел " -а занесе стълбата. Аз бях с нея в колата ", сподели Спасов.

Той добавя, че експолицайката държала стълбата, до момента в който Семерджиев се качвал в дома си. През това време Спасов и различен негов сътрудник Александър Исса свалили номерата от колата на Радева. После измили нейният автомобил и си тръгнали. Другият работещ в автомивката Исса сподели пред съда, че Радева и Семерджиев се прегръщали и целували " другарската ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР