Симон Търбърд на 43 години е терапевт и майка на

...
Симон Търбърд на 43 години е терапевт и майка на
Коментари Харесай

Над 60 милиона изгледаха как 43-годишна роди сама в река

Симон Търбърд на 43 години е терапевт и майка на четири деца. През 2012 година тя е подготвена да роди своето четвърто дете. Първите си три деца Симон ражда в родилни домове, само че проектът и за четвърто бебе включва естествено раждане в природата без непозната помощ. Вдъхновение за тази смела постъпка черпи от документални кино лентата за съветски дами, които раждат сами в Черно море.  Така от Мелбърн Търбърд се насочва към Куинсланд, където климатът е по-тропически. Тя възнамерява да роди в дъждовните гори на Дейнтри. Заедно със брачна половинка си Ник и децата им пътуват в региона седмица преди датата на раждането. Така двамата родители харесват място край едно поточе, където Симон може да роди в усамотение.

Преди раждането обаче родилката се свързва с локална акушерка и водач на хеликоптер в региона, които да бъдат в подготвеност, в случай че нещо се обърка. Потокът се намира на половин час с кола от болничното заведение.

Раждането почнало по изгрев слънце и след 12 часа твърдоглав труд Симон ражда здрава щерка, която в следствие кръщава Перузу. Паметният миг е сниман от брачна половинка на Симон Ник.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР