Симеон Сакскобургготски за първи път коментира инцидента с дъщеря му

...
Симеон Сакскобургготски за първи път коментира инцидента с дъщеря му
Коментари Харесай

Сакскобургготски за инцидента с Калина: Всеки пред закона е еднакъв

Симеон Сакскобургготски за първи път разяснява случая с щерка му - княгиня Калина.

" Инцидент е. Мисля, че от много малко, стана нещо голямо, само че по какъв начин да кажа - това са към този момент други аргументи, само че живеем в една правова страна и всеки пред закона е идентичен, аз мисля, че това не трябва да го не помни никой ", съобщи Сакскобурготски пред публицисти в Рилския манастир.

Припомняме, че княгиня Калина катастрофира в Боровец на изхода от паркинг на хотел, като след изработен тест с техническо средство тестът отчела над 1,2 промила алкохол.

" Тези които сочат с пръст, които упрекват, злорадстват с опрощение, а като родител - постоянно боли, само че един Господ е и се надявам, че нещата ще приключат ", добави той.

Симеон Втори разяснява и политическата обстановка у нас. " Мисля, че в случай че има на първо място положително предпочитание, ясни цели и в последна сметка те са определени, с цел да добрува народа, мисля че това е тяхна отговорност, да намерят метода, аз съм убеден, че ще стане ", съобщи той във връзка работата на Народното събрание.

Според него не сме разнообразни от други страни, " от време на време се бавим повече или друго ", добави Сакскобурготски.

" Аз не обичам да синтезирам, само че от време на време в действителност си губим времето със напълно безинтересни неща, а бихме могли да си съсредоточим силите в по-конкретните цели ", акцентира Симеон Втори.

Той участва на Зоупокойна молитва и панихида за 80-годишнината от гибелта на цар Борис III.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР