Силвио Берлускони си отиде, но легендите за неговия живот и

...
Силвио Берлускони си отиде, но легендите за неговия живот и
Коментари Харесай

От Дарина Павлова до мис Италия (Фаталните любовни истории на Силвио Берлускони)

Силвио Берлускони си отиде, само че легендите за неговия живот и любовни истории, евентуално ще живеят още дълги години. Със сигурност любовните драми на експремиера са почтени да съперничат на тези на Казанова.

 

Преди малко повече от  години международните медии гръмнаха с новината, че Берлускони ще се дами за бизнесдамата Дарина Павлова. Българката, която е милионерска вдовица, продуцент и известна световна лъвица, тогава отхвърли слуховете за брак. Но вълната от злословия, която последва, години наред не стихваше, а взаимните им изяви на разнообразни събития предизвикваха ново разпалване на слуховете за тях.


Въпреки това Силвио Берлускони постоянно е твърдял, че Дарина Павлова е чудесна другарка за него, само че в никакъв случай не е коментирал дали двамата са имали връзка.

 

Не единствено българската  бизнесдама обаче свързва името си с това на Берлускони. Той има дълготраен брак с Вероника Ларио, а по-късно и с дългогодишната си другарка Франческа Паскале. Най-неочаквано предходната година той се " ожени " на алегорична гала за новата си другарка и народен представител Марта Фашина.


Въпреки това свадите го следваха на всички места. Слабостта му към млади девойки, на границата на пълнолетието, несъмнено го въвлече в серия от кавги. Преди години той беше замесен в дело поради Карима Ел Махруг,, наричана още " Руби ", която е била единствено на 17, когато е била поканена на едно от частните му празненства. Още един скандал се разгоря - с наличието на италианската дама за конвой Патриция Дадарио, която се оказа единствено на 18, когато му е гостувала за друго празненство.

 

Берлускони беше свързван също по този начин и с мис Италия 2008 Мириам Леоне, само че двамата нито потвърдиха, нито отхвърлиха слуховете за спекулация.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР