Силвестър Сталоун е известен с това, че е давал всичко

...
Силвестър Сталоун е известен с това, че е давал всичко
Коментари Харесай

Физическите трудности, през които е преминал Силвестър Сталоун за ролята си на Роки

Силвестър Сталоун е прочут с това, че е давал всичко от себе си, когато се е подготвял за функциите си във филмите за Роки и Рамбо, които са и най-емблематични за кариерата му.
 Условието, което Адел е сложила на Силвестър Сталоун, с цел да купи къщата му в Лос Анджелис
Ултиматумът, който Адел е сложила на Силвестър Сталоун

Май някой е почитател на Роки

Но в действителност нямаме точна визия какъв брой надалеч е стигал артистът, с цел да реализира съвършената съгласно него физическа форма. Е, добиваме визия от негово изявление за The Wall Street Journal.

Пред изданието Сталоун разкрива, че подготовката му за " Роки 3 " (1982 г.) е била доста интензивна. Като най-трудната част не са били тренировките, а храненето, несъмнено.

Силвестър Сталоун твърди, че е желал подкожните му мазнини да бъдат едва 2.8%, на което би завидял всеки бодибилдър. За да доближи до тази си цел, артистът е закусвал единствено две дребни бисквитки, направени от овесени ядки и кафяв ориз. Кафето пък е било значима част от подготовката му, като е пиел най-малко по 10 дневно.

Рибата звук също е била част от скромното му меню по това време. Но всичко това си е имало цена. " Забравях телефонния си номер. Паметта ми беше изцяло изчезнала. "

си спомня, че е страдал доста и физически от метода си на хранене, само че всичко е било в името на идеята, която си е сложил, написа Fox News. В момента 76-годишният артист не стопира да тренира, само че признава, че натъртва повече на придвижванията и не подвига доста тежко.
 Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун - врагове или същински другари
Войната сред Арнолд и Силвестър - кой е по-зъл, кой е по-голям мъжага, кой е по-...

Какви самопризнания си размениха актьорите

През годините Силвестър Сталоун се е подлагал на пет интервенции на гърба, две на рамената, като оперативна намеса се е постанова и за двете му колена. Като сега е лимитирал и количеството кафе, което приема.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР