Силвена Роу се радва на голям брой последователи в мрежата Но

...
Силвена Роу се радва на голям брой последователи в мрежата
Но
Коментари Харесай

Хейтър заля Силвена Роу с помия: Долна бабуля!

Силвена Роу се радва на огромен брой почитатели в мрежата

Но топ кулинарката получи и следващата доза хейтърска мръсотия

Неизвестен „ познавач “ заля готвачката с нея.

„ Ти си долна бабуля! “, „ Цялата си набъкана с ботокс и се представящ за някакво гуру “, „ Мръсна дъртофелница “, са единствено част от грозните думи, които той изсипа върху мастърготвачката.

Силвена Роу  обаче разкри първото му име- Ивайло, като го назова „ някакъв човечец “. После го блокира, като преди този момент сподели „ националното му творчество “, сътворено на личната й Facebook страница.

Не се знае какво е предизвикало злобаря да я нападне по този начин, евентуално поради всеобщата завист, извираща от сърцето на някои консуматори на нета.

„ Всички долни неща би трябвало да се излагат на показ.Особено в случай че пострадалите са хора, които са постигнали всичко сами, с труда и мозъка си “,заяви Силвена Роу по адрес на злобаря.

Но освен незнайни хора са атакували Силвена Роу. Преди време началник Ивайло Петров пусна в мрежата фотосите й, като я назова „ чироз “. Но тогава русокоската не реагира остро на гаврите на известния с пиперливия си език неин сътрудник. Само че малко по-късно го блокира.

„ Аз не си разрешавам хейт в обществената мрежа. Ако някой желае да ми каже нещо, да го направи прелестно и общително, а не с такава ненавист “,заяви кулинарката.

 

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР