Силвена Роу публикува провокативно фото на страницата си във Фейсбук.Известният

...
Силвена Роу публикува провокативно фото на страницата си във Фейсбук.Известният
Коментари Харесай

Практикувам биохакинг: Силвена Роу нагорещи страстите с тази СНИМКА

Силвена Роу разгласява провокативно фото на страницата си във Facebook.

Известният кулинар Силвена Роу провокира взрив от реакции в мрежата, откакто показа провокативна фотография. На фотото Силвена Роу театралничи в черен чеп... и ексцентричен черен сутиен.

" В навечерието на моят следващ лъвски рожден ден! Вече по-близо до 60-то, в сравнение с до 50-то! Чудесна годишнина от моята сватба… 37 Мата! Еми, обичам го този юли! ", написа Шеф Силвена Роу.

Към описанието на фотографията, събрала над 4 хиляди лайкове, тя прибавя още: " Нашето тяло е част от вселената, която ни е дадена, мястото, където се случват любовта, насладата и скръбта, където се разпростира щастието. Нашето тяло е комплицирана и красива проектирана система, която се трансформира в най-хубавия инструмент за здравословен и благополучен живот ".

Силвена Роу означи, че практикува биохакинг. Най-общо казано - биохакингът включва набор от техники за персонализиране на ежедневния ни режим посредством метода ни на хранене, използването на характерни добавки, упражнение и други уелнес привички. Крайната цел на биохакинга е усъвършенстване на силата ни и оптимално здраве.

" Слава на Бог, признателна за всички дребни и огромни благословии! Дните с тези благословии са подарък, а дните с компликации и горест, за мен са урок! Вие си ме знаете, за мен е приоритет здравословно дългоденствие! Практикувам БИОХАКИНГ! И по този начин, грижата за тялото ми е приоритет, а и ключът към по-здравословен мозък, поддръжка на младостта и предотвратяването на стрес, пострадвания и хронични болести ", написа още Роу.

Известният кулинар разкри и по какъв начин да станем неузнаваеми за 6 месеца:

1. Ставайте рано и установете ежедневна рутина;
2. Яжте същинска и пълноценна храна, а не преработената;
3. Разхождайте се на открито всеки ден;
4. Упражнявайте (фитнес или други упражнения) 4/5 пъти седмично;
5. Спете най-малко 8 часа и разработете рутина за сън;
6. Изключете негативизма от живота си, в това число енергийните вампири към вас;
7. Практикувайте единствено позитивни диалози със себе си, почитайте се, обичайте се;
8. Медитирайте ежедневно;

" Остава единствено да го извършите! Не става дума за съвършенство, а за поредност! Дерзайте, живейте живот, който е въодушевен и въодушевен! ", добави тя.



А като постскриптум към поста си прибавя: " Ако моята фотография раздразва някои, оправдавам се авансово, само че време е българската жена над 45 години да се самозаобича, да стартира дейна и егоистична грижа за себе си, а освен да се раздава на околните към нея. Ако аз мога да наподобявам по този начин на годините, на които съм, всеки и го може… и горе ви споделям по какъв начин! Това не е хвалба, а задявка и увещание, че в никакъв случай не е късно да се стартира самоусъвършенстването! Силно тяло = Силен дух ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР