Силно затруднен е трафикът по автомагистрала „Хемус“ в продължение на

...
Силно затруднен е трафикът по автомагистрала „Хемус“ в продължение на
Коментари Харесай

Силно затруднен трафик по магистрала „Хемус“, преди тунела „Витиня“

Силно усложнен е трафикът по автомагистрала „ Хемус “ в продължение на няколко километра, в региона преди тунела „ Витиня “, посока Ботевград. От Пътна полиция молят водачите да съблюдават отдалеченост и да демонстрират приемливост, като показват, че досега няма зародили пътни произшествия.
Заради ремонтните действия в едната тръба на тунела, потокът от коли минава от три в една дейна лента и с изключение на засиленият трафик поради почивните дни, това в допълнение затруднява напредването. От Пътна полиция – Групово дело „ Национална полиция “ молят водачите да карат със съобразена скорост, да съблюдават отдалеченост, да не подхващат изпреварване и да са толерантни на пътя. И още - при опция, пътуването в тази посока да бъде отсрочено за по-късен час, когато се чака броят на колите, преминаващи през региона, да се възстановява, или водачите да изберат различен маршрут.
Междувременно, от 14:00 ч. през днешния ден се възвръща и разрешението за прекосяване на товарни коли над 12 т. по трасето. Екипи на Пътна полиция контролират и подкрепят придвижването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР