Силният растеж в САЩ изглежда ще засили убеждението на служителите

...
Силният растеж в САЩ изглежда ще засили убеждението на служителите
Коментари Харесай

Силният растеж в САЩ засилва очакванията, че Фед ще забави намаляването на лихвите

Силният напредък в Съединени американски щати наподобява ще ускори убеждението на чиновниците на Федералния запас, че могат да си разрешат да отделят време за понижаване на лихвите.

Джей Пауъл и останалите членове с право на глас на Федералния комитет за отворен пазар съвсем несъмнено ще оставят референтните лихвени проценти непроменени на 23-годишен връх от 5,25-5,5 % при гласуването за паричната политика в сряда. Тъй като решението е под малко подозрение, огромният въпрос е доколко Пауъл ще намекне за съкращения през идните месеци.

Около 50 на 100 от вложителите към момента дефинират цената на ход при идното гласоподаване за политика. Но доста икономисти считат, че Фед ще издържи до края на пролетта или началото на лятото.

Онези, които залагат на понижение по-късно през годината, показват здравето на стопанската система на Съединени американски щати като една от аргументите, заради които определящите лихвените проценти лица могат да избегнат риска от прибързано отлагане на най-лошия интервал от ценови нат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР