Силни ветрове причиняват падане на голямо дърво и унищожаване на превозно средство в северната част на Фресно

...
Силни ветрове и проливни дъждове преминаха през района на Фресно
Коментари Харесай

Силни ветрове и проливни дъждове преминаха през района на Фресно рано в събота вечерта с урагана Хилари, който причини хаос по цялото западно крайбрежие.

Може би най-сериозните щети във Фресно са настъпили, когато голямо дърво е паднало и е смачкало горната част на кола.

Обаждането е получено в 18:13 ч. на дърво, падащо, когато вятърът се усили близо до кръстовището на авенюта Мароа и Булард, точно от другата страна на улицата от църквата Св. Антоний от Падуа.

Дървото, което беше високо около 50 фута, изглеждаше изкорени и смачка покрива на превозното средство на Ford Focus, управляван от жена на булард авеню.

Полицията във Фресно каза, че жената е успяла да избегне сериозни наранявания, въпреки че покривът на автомобила й е бил разбит.< /p>

Тя е излязла от автомобила преди пристигането на пожарникарите и е получила охлузване на челото. На мястото й е оказана медицинска помощ и е освободена.

Няма други пострадали от падането на дървото.

Не е известно веднага дали автомобилът на жената е бил в движение или е спрял на улицата по време на падането на дървото.

Кръстовището на авенюта Мароа и Булард беше затворено, тъй като аварийните екипи се погрижиха за ситуацията и се опитаха да разчистят района.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР