Силни магнитни бури днес и утре Вероятно повечето от хората

...
Силни магнитни бури днес и утре Вероятно повечето от хората
Коментари Харесай

Нерви, безсъние, главоболие от магнитните бури

Силни магнитни стихии през днешния ден и на следващия ден

Вероятно множеството от хората са минавали през обстановка на дискомфорт и неразположение, без да имат ясна прeдстава за какво. Невидимият извършител може да бъде обвързван със слънчевите магнитни стихии, които съгласно учени могат да разклатят съществено физическото и психическото ни здраве. На 1 и 2 февруари се чака пик точно на разстройствата на магнитното поле.

" Когато се записват слънчевите изригвания, магнитните съмнения доближават Земята след 12-14 часа. Дълги години следя какви промени има от тези изригвания върху душeвността и тялото на хората. Може да се чакат проблеми със съня и леко главоболие. Всекидневните нерви и забързаното всекидневие също водят до тези признаци. Магнитните съмнения вървят ръка за ръка с сложен сън с доста събуждания и ярки сънища ", означи психиатърът доктор Веселин Герев.

В студиото на " България заран " той уточни, че в подобен интервал даже механичните неща, които прави човек, стартират да са му малко по-трудни.

" Хората със сърдечносъдови проблеми ще усетят тези магнитни стихии по-изразено. Единственият метод да избегнем тези магнитни е да обитаваме на закрито. Хората, които страдат от меланхолия, се усещат по-добре по време на тези изригвания. Най-много да имаме проблеми 2-3 дни – ще го преживеем. Но тези признаци траят 2-3 дни и не повече. Ако не престават, повода е някъде другаде ", акцентира медикът пред Bulgaria ON AIR.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР