Силната обществена подкрепа - това е една от причините за

...
Силната обществена подкрепа - това е една от причините за
Коментари Харесай

Желяз Андреев: Успях да се справя благодарение на...

Силната социална поддръжка - това е една от аргументите за развръзката на съдебния казус с Желяз Андреев . Миналата седмица Интерпол смъкна алената бюлетина от него. Преди година и половина стана ясно, че Съединените американски щати желаят изгонването на българина по обвиняване, че е търгувал с страна, върху която има ембарго.

Желяз Андреев тогава работеше за американска компания от България. Беше арестуван у нас. Съединени американски щати желаеха изгонването му, а България се подвигна в негова отбрана. Кошмарът за него завърши предходната седмица.

„ Това за мен беше година и половина на страшни инциденти и разнообразни страсти.  Общо взето беше като едно влакче на ужасите ”, сподели Желяз Андреев за „ Плюс-Минус. Коментарът след новините ”.

Не имам вяра, че неприятните неща могат да се случват толкоз безскрупулно и изведнъж  и то на хора, които въобще не чакат такова нещо да им се случи и да влезе в живота им. Знаех, че би трябвало да се прояви една огромна доза самообладание ”, сподели още той.

По думите му  хората постоянно го питат по какъв начин съумява да бъде толкоз положителен и позитивен към протичащото му се . „ Предполагам, че това просто е метод в живота ”, споделя той.

„ Това е най-голямото тестване, през което съм прекосявал.  Това, което ми оказа помощ да се оправя с всичко беше поддръжката на приятелката ми - Милена  и поддръжката на обществото ”, разяснява още Андреев.

Според него самият той се е трансформирал. „ Чувствам, че съм станал по-спокоен. Целият проблем оставя приятния усет в мен, виждайки по какъв начин и другари, и фамилията ми, цялото общество и страната застават зад една идея "./ Нова тв
 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР