Силната държава трябва да е в служба на всеки българин.

...
Силната държава трябва да е в служба на всеки българин.
Коментари Харесай

КОД ще премахне привилегиите за малцинствата

" Силната страна би трябвало да е в работа на всеки българин. Това значи да подсигурява сигурност, качествено обучение и съвременно опазване на здравето за всеки жител и неговото семейство. Да пази обичайното българското семейство и да обезпечава среда за неговия разцвет ", съобщи водачът на КОД Петър Москов при представянето на целите на консерваторите за ръководството на страната пред симпатизанти във Варна, където е и лидер на консервативната листа. Това оповестиха от КОД.

КОД ще отстрани привилегиите за малцинствата, сподели още Москов. Според него, мощна страна е тази, която зачита достолепието на всеки човек, а не го унижава и подценява, поради непознати култури и традиции, не подчинява и потъпква полезностите и традициите му в работа на капризите на разнообразни малцинства. В нашата страна държавотворен е българският народ и не може да има никакви взаимни отстъпки с българското достолепие и отбрана на националните ползи, сподели Москов. Няма мощна страна и крепко общество там, където се правят демократични опити с човешката природа, съобщи той.

Една страна е мощна, когато има образовани и виновни жители, за разлика от демократичната и разградена страна, е записано в документите на КОД. КОД ще вкара наложително главно обучение, ще спре издръжката на необразовани и ще наложи възбрана да гласоподават. Това ще стимулира фамилиите да образоват децата си и ще понижи армията от необразовани и безработни, сподели Москов.

" Българите се европейци и мястото ни е в Европейски Съюз. Чрез Европейски Съюз най-добре можем да отстояваме националните си ползи. Задължение на държавното управление обаче е да пази и поддържа българската просвета, обичаи и национално достолепие, а не да се поддава на натиска на крайни леви и демократични политически лобита ", сподели Петър Москов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР