Силната буря, която се изви снощи над София, взе жертва,

...
Силната буря, която се изви снощи над София, взе жертва,
Коментари Харесай

Бурята в София взе жертва – 55-годишен мъж е ударен от паднало дърво и е починал

Силната стихия, която се изви нощес над София, взе жертва, научи bTV.
Силна стихия блокира столицата Проливни дъждове и гръмотевични стихии има в съвсем цяла Западна България
55-годишен мъж е ударен от паднало дърво и е умрял. Жена, също на 55 година, която е била с него, е в тежко положение в болница „ Св. Анна”.
Силни ветрове и стихии в събота Жълт код за мощен вятър, интензивни превалявания и гръмотевици е разгласен на 3 август за по-голямата част от страната
Инцидентът е станал край водоем до софийското село Долни Богров. Сигналът е подаден към 22:50 ч.

По информация от сподели Красимир Димитров, шеф на Дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита " към Столичната община, двамата са били в палатка.

Резултатът от мощната стихия са и доста паднали дървета, оповестяват консуматори във фейсбук групата „ Забелязано в София”.

Снимка: " Забелязано в София "

Красимир Димитров посочи, че към 80 сигнала за паднали дървета са постъпили в кметството и разчистването е разпределено сред екипи на общината и на пожарната.

Зрители оповестяват за паднали клони и дървета и в Перник. Улици в града са наводнени, в някои квартали са останали без ток.

До 3 ч. през нощта от община Перник са се отзовали на редица сигнали за паднали дървета след ураганния вятър заяви за bTV кметът на града Вяра Церовска.

На ул. „ Вардар” е паднал голям бор, към този момент е отхвърлен от улицата.

Имало е също сигнали за скъсани жици на спряно електрозахранване в няколко квартали. Вече всички имат ток, пътищата са разчистени, разгласи кметът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР