Силна музика е кънтяла до късните часове снощи в района

...
Силна музика е кънтяла до късните часове снощи в района
Коментари Харесай

Пловдивчанин се оплаква от шумен концерт на Гребната, от полицията му казват да си сложи тапи

Силна музика е кънтяла до късните часове нощес в региона на Гребната база. Недоволен от това, пловдивчанинът Живко Гълъбов написа отворено писмо до кмета на града Здравко Димитров, защото и сигналите му до полицията приключили с крах. Той споделя, че нощес музиката озвучавала региона до среднощ, което не се случва за първи път.

„ Обадих се във Второ районно управление (на МВР) и дежурният дълго спори с мен и най-после ми сподели, че е най-добре да си затворя прозорците, да си пусна климатика и да си сложа тапи в ушите “, възмущава се мъжа.

На Гребната се организира Wrong fest, което е тридневно събитие и ще продължи до 3 юли. Като уредниците имат и съответните разрешителни.

Според Гълъбов точно това е част от казуса, че разрешението за стартиране на музика продължава и след среднощ. Ето и неговото послание към градоначалника:

„ Този шумов гнет погазва Наредбата за Осигуряване на публичния ред, На 15, 16, 21, 22 и 23-и юли ще има още нощни събития на Гребната база. Ако към този момент сте издали позволения за звук до и след среднощ в прорез с Наредбата, апелирам оттеглете ги. Гребната база е заобиколена от всички страни с жилищни здания и вие унищожавате качеството на живота на стотици хиляди хора. Ако вие живеехте наоколо надали щяхте да сте толкоз великодушен с разрешенията. Очаквам вашия отговор преди 15 юли “, написа мъжът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР